Mijn Projecten:

PWS Video

Profielwerkstuk MAVO 4. Samen met Tim van Kempen heb ik een video gemaakt voor onze PWS opdracht. Mijn kennis met Sony Vegas zit hier in verwerkt.

Oud Portfolio

Portfolio website Version 1.0. Dit was een poging om een portfolio website te maken. Uiteindelijk aan de kant gelegd en nooit meer naar terug gekeken.

Satang Jabang

Een opdracht gever gaf ons de taak om een website te maken voor de goede doelen voor Senegal. De eerste opdracht die gemaakt is in groepsverband.

Helpdesk

In deze website zit voor het eerst veel Javascript verwerkt. er is hier veel gebruik gemaakt van if en else statements. Deze opdracht is door 1 persoon gemaakt.

Rekentafels

Samen met een andere student hebben wij met de hulp van Javascript een reken website gemaakt waar je de tafels kan oefenen en toetsen. Javascript was hier vooral mijn sterke kant.

Snackbar

Een kleine opdracht die we kregen van onze leidinggevende om te kijken hoe ver we waren met onze vaardigheden in HTML en CSS.

Pizza Soprano's

Authentieke Leer Activiteit (ALA in het kort) een website waar je pizza zou moeten kunnen bestellen. Hier heb ik vooral veel tijd besteed aan uiterlijk.

Autorijschool ACA

Website voor Autorijschool ACA, samen met Roy Vissers met behulp van Bootstrap.

Hotel California

Hotel website. Reserveringen, het bekijken van kamers en boeken. Met databases, php en alle kennis van talen die we hebben geleerd allemaal in 1 laatste opdracht.

To be continued...