Kevin van den Herik

Mijn projecten

Al mijn projecten van het afgelopen jaar op het MBO Rijnland. Dit zijn de resultaten van de ALA's (Authentieke Leer Activiteiten) behalve de PWS video.

Card image cap

PWS Video

Profielwerkstuk MAVO 4. Samen met Tim van Kempen heb ik een video gemaakt voor onze PWS opdracht. Mijn kennis met Sony Vegas zit hier in verwerkt.


Card image cap

Oud Portfolio

Portfolio website Version 1.0. Dit was een poging om een portfolio website te maken.


Card image cap

Satang Jabang

Een opdracht gever gaf ons de taak om een website te maken voor de goede doelen voor Senegal. De eerste opdracht die gemaakt is in groepsverband.


Card image cap

Helpdesk

In deze website zit voor het eerst veel Javascript verwerkt. er is hier veel gebruik gemaakt van if en else statements. Deze opdracht is door 1 persoon gemaakt.


Card image cap

Rekentafels

Samen met een andere student hebben wij met de hulp van Javascript een reken website gemaakt waar je de tafels kan oefenen en toetsen. Javascript was hier vooral mijn sterke kant.


Card image cap

Pizza Soprano's

Authentieke Leer Activiteit (ALA in het kort) een website waar je pizza zou moeten kunnen bestellen. Hier heb ik vooral veel tijd besteed aan uiterlijk.


Card image cap

Autorijschool ACA

Website voor Autorijschool ACA, samen met Roy Vissers (mede student) een website gebouwd met behulp van Bootstrap.


Card image cap

Portfolio 2.0

2e portfolio pagina. Na een tijd ontevreden over geworden, en vervangen voor een derde versie.


Card image cap

Chaos Trading

Een tradingsite gemaakt binnen 3 dagen met 3 andere mensen. Site is op dit moment meer een concept. Gebruik gemaakt van HTML, CSS, PHP en SQL.